breaking news

7 модни дизайнера, за които всички са чували, но никой не е виждал как изглеждат!

май 3rd, 2019 | by Албена Вулева
7 модни дизайнера, за които всички са чували, но никой не  е виждал как изглеждат!
ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕМ...
0

Колекциите на известните модни къщи се създават от истински гении на модата. Обаче, не всички те са публични личности, по подобие на Карл Лагефелд или Виктория Бекъм. Много от дизайнерите и моделиерите, чиито имена срещаме из лъскавите бутици са съвършено непознати на външен вид за широката общественост. Нека видим как изглеждат тези, чиито облекла са блян за всяка настояща и бъдеща модна икона.

 

Марк Джейкъбс (59 години)

1

Той е известен американски дизайнер, чийто път в модата започва от продавач в бутик на Charivari. Днес неговите облекла се носят в цял свят,  в това число и от първата дама на Америка- Мелания Тръмп.

.

Майкъл Корс (55 години)

2

Друг известен американски дизайнер  е Майкъл Корс. Той създава не само зашеметяващи колекции облекла, но е и автор на популярни сред всички аксесоари. Чантите с марка Michael Kors са задължителен атрибут за всяка уважаваща се „кифла“.

Томи Хилфигер (67 години)

3

Облеклото му е  популярно сред ценителите на стила casual, но малцина знаят, че  компанията , в която днес се трудят над 5000 души  е била основана от амбициозния американец в далечната 1992-ра.

Келвин Клайн (76 години)

4

Той създава компанията  Calvin Klein  на 26 годишна възраст. Първоначално марката е специализирана само за мъжко облекло, но в последствие пуска на пазара и дамски и дори детски колекции.

 Пиер Карден (96 години)

5

Някога той работи в ателието на Кристиян Диор, а впоследствие основава собствена модна къща. Считан е за един от основните създатели на стила “ унисекс“.

Кристиан Лубутен (56 години)

6

За обувките с червена подметка на тази фирма мечтае всяка жена-та те са считани  за идеални. Те са женствени, изпипани и подхождат на абсолютно всяка дреха.

Джими Чу (70 години)

7

 Още един вълшебник който създава идеални сандали. Родом от Малайзия. Обучението в Техническия колеж в Лондон и работата в дизайнерска къща му помагат да измисля дизайна на своите неповторими обувки, който го прославя  из целия свят.

Как мислите, защо тези, чиито модни решения изпълват  елитните бутици и мечтите на фешън маниаците са предпочели да останат извън светлините на прожекторите?Коментари

коментара

Comments are closed.