breaking news

Няма отърване!

март 26th, 2015 | by Албена Вулева
Няма отърване!
РЕЗИЛ
0
Веригата McDonald’s пуска линия облекла и спално бельо с фирмената си атрибутика. Първите образци на текстилните Биг Мак са вече представени в шведски он-лайн магазин.
За сега асортиментът предлага мъжко и женско долно бельо, спални комплекти и тапети щамповани с цметни изображения на хамбургери върху бял фон.
Модната линия на McDonald’s не би могла да бъде определена, като евтина…Цените се въртят в порядъка на 60 щатски долара за бройка. Текстилните рекламни материали се появяват, като част от световната рекламна кампания на заведенията за бързо хранене от марката.
В Стогхолм веригата представя fashion шоу, а в Мадрид на грлажданите е продастеван възможността да съберат огромен пъзел Биг Мак. Подобни акции са проведени в Лондон и Сидни.
Първият ресторант McDonald’s отвраря врати в Калифорния през 1940-та година. 8 години по късно се превръща във верига заведения за бързо хранене. След още 6 години франчайзинг права придобива Рей Крок. Именно той е човекът, който дава на McDonald’s световна слава. Според данни от 2010 ресторантите от веригата се нареждат на второ място по количество в света, след Subway и влизат в класацията 500-тте най-известни компании в света.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В началото на март Burger King заяви намерението си да пуснат в Япония парфюм „Пламенен грил“. Парфюмът щял да струва 41 долара и да има аромат на пържено месо. Идеята била парфюмът да се раздава един ден ,като бонус към фирмения сандвич на веригата. В средата на 2014-та в ресторантите на Burger King в продължение на 24 часа са раздавали безплатни бургери. В комплекта влизали черно хлебче, топено сирене и безалкохолно. За оцветяването на някои съставки са били ползвани специални бои и бамбуков въглен.
Днес  консумацията на продукцията на подобни вериги за бързо хранене се сочи, като една от основните причини за затлъстяването сред населениетоКоментари

коментара

Comments are closed.