Няма отърване!

Веригата McDonald’s пуска линия облекла и спално бельо с фирмената си атрибутика. Първите образци на текстилните Биг Мак са вече представени в шведски он-лайн магазин.
За сега асортиментът предлага мъжко и женско долно бельо, спални комплекти и тапети щамповани с цметни изображения на хамбургери върху бял фон.
Модната линия на McDonald’s не би могла да бъде определена, като евтина…Цените се въртят в порядъка на 60 щатски долара за бройка. Текстилните рекламни материали се появяват, като част от световната рекламна кампания на заведенията за бързо хранене от марката.
В Стогхолм веригата представя fashion шоу, а в Мадрид на грлажданите е продастеван възможността да съберат огромен пъзел Биг Мак. Подобни акции са проведени в Лондон и Сидни.
Първият ресторант McDonald’s отвраря врати в Калифорния през 1940-та година. 8 години по късно се превръща във верига заведения за бързо хранене. След още 6 години франчайзинг права придобива Рей Крок. Именно той е човекът, който дава на McDonald’s световна слава. Според данни от 2010 ресторантите от веригата се нареждат на второ място по количество в света, след Subway и влизат в класацията 500-тте най-известни компании в света.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В началото на март Burger King заяви намерението си да пуснат в Япония парфюм „Пламенен грил“. Парфюмът щял да струва 41 долара и да има аромат на пържено месо. Идеята била парфюмът да се раздава един ден ,като бонус към фирмения сандвич на веригата. В средата на 2014-та в ресторантите на Burger King в продължение на 24 часа са раздавали безплатни бургери. В комплекта влизали черно хлебче, топено сирене и безалкохолно. За оцветяването на някои съставки са били ползвани специални бои и бамбуков въглен.
Днес  консумацията на продукцията на подобни вериги за бързо хранене се сочи, като една от основните причини за затлъстяването сред населението
Авторски публикации 312

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре